Perhekahvila

THL:n ohjeistuksen mukaan paras keino suojautua infektiotartunnoilta on huolehtia erityisesti käsihygieniasta! Muistakaa siis pestä käsiä! 

 

 

PERHEKAHVILA kokoontuu tuttuun tapaan perjantaisin klo 9.30-11.30 seurakuntakodissa (Topintie 1, Uurainen).

Perhekahvilaan voit tulla hetkeksi hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoasi sekä tapaamaan muita vanhempia ja heidän lapsiaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. llot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Lapsille perhekahvila tarjoaa ohjelmaa, leikkiseuraa ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaan leikin lisäksi järjestämme ohjelmaa, esim. musiikkileikkihetkiä, tuote-esittelyjä ja asiantuntijavierailuja – kävijöiden toiveiden mukaan. 

Perhekahvilassa tarjolla edullista aamupalaa, vain 2 euroa / perhe!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Vetäjinä toimii Susanna Keto apunaan innokkaat perhekahvilan äidit.

Ohjelmaa päivitetään sitä mukaa kun se valmistuu näille sivuille ja MLL Uuraisten paikallisyhdistys ry Facebook-sivuille. 

Lisätietoja Susannalta sasunnatoke@gmail.com sekä Facebookista nimellä MLL Uuraisten paikallisyhdistys ry

Toiveita vierailijoista ja mukavasta ohjelmasta otetaan vastaan mielellään, joten kerro ajatuksista ja uusista ideoista! Mikäli olet innostunut toimimaan joskus vapaaehtoisena apunamme esim. kahvinkeitossa perhekahvilassamme ota yhteyttä perhekahvilamme ohjaajiin. 

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
Seurakuntakodilla, Topintie 1, Uurainen