Yhdessä Hyvä Kiertämään 2010

Eine Puurunen catwalkilla Tellervo Lehtorannan juontamassa muotinäytöksessä.
Liinan nuoret tanssijat liihottivat auringon väreissä.

 Helteiset kevätmarkkinat

 

Jo aamuvarhaisella Uuraisten yrittäjien puheenjohtaja Tuomo Turunen kumppaneineen ahkeroi aurinkoisella torilla, jotta markkinamyyjien oli hyvä tulla ja pistää tuotteet esille.

 

Yhdessä hyvä kiertämään -kevätmarkkinoiden esiintymiskoroke oli niin kauniisti kukkasin ja räsymatoin koristeltu, ettei sitä autonlavaksi oikein osannut hahmottaa. Juontajat Ulla Pasanen ja Terttu Stenman olivat kuin kaksi marjaa ja juonsivat päivän luokanopettajan rentoudella. Mansikkana kakussa kolmas, jo eläkeläisen kiireelliseen elämään siirtynyt luokanopettaja Tellervo Lehtoranta mannekiineineen osoitti, että tyylikäs pukeutuminen ei katso ikää.

 

 

- Muotinäytöksen jälkeen olisin myynyt varmasti 20 "Tellervon puseroa", jos minulla olisi varastossa ollut, kiitteli onnistuneesta pr-tempauksesta Säästöriihen Anja Piesanen.

Muotinäytöksen tähtenä asteli pikkuisen vajaa ysikymppinen Iiska Toivola sporttisessa tuulipuvussaan, lippis nuorekkaasti takaperin päässään. Nuorimpia esiintyjiä puolestaan olivat Leila Salmisen päivän ikäiset tiput joita erityisesti lapset kävivät ihastelemassa.

Iältään välimaastoon sijoittuvat monet musiikki- ja tanssiesiintyjät, boffaajat ja bingoajat.

Nuorisoseurantalolla Uuraisten 4H:n ja MLL :n väki hääri kahvilan ja kirpputorin kimpussa ja Leivokodin alakertaan ja eteen syntyi käsityöläispiha. Tien toisella puolella nelijalkaiset ylpeydenaiheet esittelivät koiramaista osaamistaan ja yläpihalle parkkerasi riviin sekä kiiltäviä, että kuhmuisia moottoriajoneuvoja ihailtavaksi.

Myös markkinoiden onnistumisen kannalta tärkeimmät henkilöt löysivät paikalle. Markkinayleisöä oli satamäärin koko nelituntisen ajan. HL